Kullanım sırasında hidrolik motorların kaybı nasıl azaltılır

- 2021-11-16-

Basınçtaki enerji kaybını azaltmak içinhidrolik motorhidrolik sistemde öncelikle içeriden başlamalı ve sistemin iç basınç kaybını azaltırken güç kaybını da azaltmalıyız. Bu sorunu çözmek için, bileşenin iç akış kanalının basınç kaybı iyileştirilebilir ve entegre devre ve döküm akış kanalı kullanılabilir. Aynı zamanda sistemin kısma kaybını azaltmak veya ortadan kaldırmak, güvenlik için gerekli olmayan taşma akışını azaltmaya çalışmak, debi ve basıncı ayarlamak için bir kısma sistemi kullanmaktan kaçınmak da gereklidir.

Malzemelerin kullanımında, statik basınç teknolojisi ile yapılan malzemeler ve sürtünme kaybını etkili bir şekilde azaltabilen yeni sızdırmazlık malzemeleri kullanılabilir. Kullanım sırasında bakım vazgeçilmezdir. Korumakhidrolik motorKirliliğin motorun ömrünü ve güvenilirliğini etkilemesini önlemek için zamanında. Yeni kirlilik tespit yöntemleri geliştirilmeli ve çevrimiçi kirlilik ölçümü zamanla ayarlanmalıdır. Zamansız kullanımdan kaynaklanan Kayıpları önlemek için hiçbir gecikmeye izin verilmez. Basınç enerji kaybını azaltmak içinhidrolik motorlar, üreticilerin ve tüketicilerin birlikte çalışması gerekir, böylece basınç enerji kaybı daha büyük ölçüde önlenebilir.

Tabii ki temizlikhidrolik motorda çok önemlidir. Hidrolik motor resmi olarak devreye alınmadan önce genellikle durulanır. Durulamanın amacı motorda kalan kirleticileri, metal talaşlarını, lif bileşiklerini, demir çekirdeği vb. çıkarmaktır. Çalışmanın ilk iki saatinde motor tamamen hasar görmese bile bir dizi arızaya neden olur. Bu nedenle motor yağı devresi aşağıdaki adımlara göre temizlenmelidir:

1. Yağ deposunu kuruması kolay bir temizleme solventi ile temizleyin ve ardından solvent kalıntılarını gidermek için filtrelenmiş hava kullanın.

2. Motorun tüm boru hatlarını temizleyin. Bazı durumlarda, boru hatlarını ve ek yerlerini daldırmak gerekir.

3. Valfin yağ besleme boru hattını ve basınç boru hattını korumak için boru hattına bir yağ filtresi takın.

4. Elektrohidrolik servo valfler gibi hassas valfleri değiştirmek için kollektöre bir yıkama plakası takın.

5. Tüm boru hatlarının uygun boyutta olup olmadığını ve doğru bağlanıp bağlanmadığını kontrol edin.